28 Şubat 2011 Pazartesi

YA SONRA

Frağmanlarından iyi olduğunu düşündüğüm YA SONRA filmine gittik kızımla..

Okadar güzel anlatmışki erkek bencilliğini...

Kadın evlendiği anda hatta evlenmeden ona aşık olduğu anda,kendisi olmaktan çıkıyor yalnızca o oluyor..

O daha iyi bilir. senin aklın yoktur.çalışma diyecek çalışmayacaksın.yada onun uygun gördüğü işte çalışacaksın..

O nun ailesi daha önemlidir,senin ailenin tek görevi seni onun için yetiştirmektir,ve ona vermektir verince iş biter öyle çok aramamalı sormamalıdır..

O nun yorulmaya hakkı vardır,tabii olarak dinlenmeyede hakkı vardır,sende çalışıyorsan evde kadın olarak bütün vazifelerini yapmak zorundasın ne dinlenmesi sen ne iş yapıyorsunki dinlenecek seninki basit iş ..

Bizim hayallerimiz ,isteklerimiz ikinci pandadır,önce eşimiz ve ailemiz önceliklidir..

Hayatın boyunca erkeklerle iç içe olmuşşun okumuşşun yada arkadaşların olmuştur,belkide çalışmışşındır ama hayır evlendiğin anda bütün erkekler birer ptansiyel sapıktır,uzak durmak lazım onlarla konuşmamalıyız çünkü eşimiz bizden daha akıllıdır,bizim aklımız ermez,ben bilmem beyim bilir..olmalıdır...

Film güzeldi.Aşk vardı kıskaançlık vardı..Ferhunde yi beğendim adı aklıma gelmedi şimdi..gerçekten güzel oynamış rolünün hakkını vermiş.

Özcan denizi severim şarkılarınıda oyunculuğunuda.Bunu hem yönetmiş hem oynamış sanırım senaryoda ona ait,güzel iş çıkartmış.seyrederken erkek bencilline sinir oldum ama sonra kavuştular diyede mutluydum..

Biz kadınlar ne garipiz iki damla gözyaşı dökene yelkenleri suya indiririz..Her zamanda aşk bizim için birinci sıradadır..