11 Temmuz 2010 Pazar

SABİHA nın yolu


Sabiha kalbinde büyük çarpıntılar uyandırmasada murat a karşı bir hoşlantı oluşmaya başladını düşündü ,okadar sevecen ve düşünceliydiki.Dolaşmaya çıktıklarında murat onun gözünün içine bakıyordu,bir vitrine baksa bir kıyafete yada takıya biraz baksa ..Beğendinmi hadi alalım diyor onu mutlaka alıyordu.Herkıyafetine göre ayakkabısını ,çantasını alıyor onu mutlu etmek için ne yapacağını bilemiyordu.

Ailesi de onay verince murat la nişan yapıldı.çok kişi sabihaya hata yaptığını söyledi bu kadar güzel bir kız yazık dediler..oğlan çirkin dediler..davul bile dengi dengine dediler..ama kimseyi dinlemedi ben seviyorum kime ne dedi...

Murat kendisi kadar Vural ada güveniyordu,bir çok kez oda yanlarında oluyordu.Uzak yerlere işe gittiğinde ,onu vural a emanet ediyordu.Vural eşini bir kez nişan günü tanıştırdı,oğluyla beraber.okadar tatlı ve hanım bir kızdıki Gülsüm. yaşı da fazla yoktu galiba 18...19 felan gibi sabiha dan daha küçük gösteriyordu,2 yaşında da sevimli bir oğlu vardı,vural onu bir kaç kez görmüş ,beğenmiş ve düğün gecesi kaçırmıştı..Gülsüm akrabalarından biriyle evlenecekti ,vural a konuşuncaya kadar bir sorunu yoktu ..ama o nunla konuşunca dünya ayaklarının altından kaydı sanki ve kendine onunla buldu ve evlendiler ,köy kızıydı pek öyle süs püs bilmezdi,yalan da aldatmada bilmezdi..eşine tapan çocuğunu çok seven genç bir anneydi okadar..

Sabiha nişan günü ,gülsümle bir iki kelime etti,ama nedense ondan hiç hoşlanmamıştı...nekadar sıradan bir kız diye düşündü vural a hiç yakışmıyor,bayağı köylü dedi ..Murat ın yanında olan Vural a baktı biri nekadar esmer biri de parlak kumral uzun şaçlı,murat tan bir kafa daha uzun ve yakışıklı,giydiği herşey üstüne yakışıyor..Murat ise saçlarını asker traşı gibi yapmış çok esmer ve bu takım elbise içinde sanki emanet gibi durmuş,elini kolunu nereye koyacağını bilmeyen devamlı terleyen biri dedi..Vural a göz göze geldiler sanki içini okumuştu,garip bir şekilde güldü ve göz kırptı ona .Seni duyuyorum der gibi...

Murat nişanlısının bir dedini iki etmiyordu ,ona şehirden merkezden bir ev tuttu dayandı döşendi en pahalı gösterişli mobilyalardan alındı,düğün için en klas yer seçildi gelinlik üstüne göre tasarlandı ,takılar en lüks yerden alındı..

Vural her gün sabihayla birlikteydi ,murat sen ilgilen demiş bir tomar para bırakmış ve işe gitmişti ..O onun can dostuydu kardeşiydi...

İlk kez,nişan günü fark etmişti hislerini belliki daha öncede vardı ama onu karısıyla görünce kıskanmıştı onun belini tutarken tırnaklarını eline batırmıştı.sonraki alışverişlerde mümkün olduğunca birbirlerine yanaşmışlar..nefeslerinin birbirine karışmasına izin vermişlerdi..her gün biraz daha bir birlerine yaklaştılar..mobilyalar eve gelince yatak odası kurulunca ..

Vural Öff be bu yatakta ne güzel sevişilir demiş ve sabiha yı ateş basmıştı.oda ona senin yatağın güzel degil mi demiş.güzel ama içinde senin gibi bir kadın olursa güzel olur o yatakdan hiç çıkılmaz demiş ...ve kendilerini yatakta bulmuşlardı...

O günden sonra her fırsatta birlikte oldular ,kimseye bir şey demediler ..uzun bir süre ne yapacaklarını konuştular ,evlenip ilişkiyi devam ettirmekmi,yoksa ayrılmakmı..

Düğüne bir havta kala Vural bir arkadaşından arabasını alıp murat ın ona verdiği parayla sabihayı alıp yola çıktı,arkalarında bizi aramayın biz birbirimizi seviyoruz mektubu bırakarak..

Murat yıkıldı ...ağladı.. ağladı...kaderine isyan etti kadınlara kahretti, annesine lanet okudu...

Gülsüm yıkıldı..ağladı...ağladı..oğluna sarıldı,yine ağladı...

1 yorum:

  1. Çok çarpık ve çok iğrenç bir ilişki bakalım sonu neye varacak?

    YanıtlaSil