15 Aralık 2010 Çarşamba

Kıskançlık..2


Alp ile burcunun evliğe adımları sıkıntıyla başlamıştı,burcu uzun süre bunun acısını çıkarttı,surat astı,kayınvalidesi ve onun akrabalarına hiç hoş davranmadı,hatta onları istemediğini söyledi..

Alp hep idare etti.eşini seviyordu,bu günleride aşacaklardı biraz zaman gerekiyordu,birbirlerini fazla tanımaya fırsatları olmadan evlenmişler,burcunun ona güveni oluştuktan sonra sorun kalmayacaktı..

Beraber işe gidip geliyorlar,dönüşte alışveriş yapıyor,yemeklerini birlikte yapıyorlardı..burcu hiç bir arkadaşını eve çağırmadı onlarla dışarıda görüşüyordu.Alp in bekar arkadaşlarıyla ilişkisini kesmesini istemiş,hiç bir kızla konuşmasını istemiyordu..

Alışveriş yaparken tezgahtarlar güzel bir bayansa ve alp le fazla samimiyse hemen suratı düşüyor hatta o mekanı terk ediyordu..

İşyerinin ve bazı şirketlerin ortaklaşa düzenledikleri bir seminer düzenlenmişti ve şehir dışında olacaktı..bu seminere katılması için alp uygun görüldü,bu işinde ilerlemesi için çok önemliydi..firma olarak hazırlandılar onlarda bir sunum hazırladılar ..gece gündüz buna hazırlandı,okadar heyecanlıydı ki..sanki yeniden can bulmuştu,burcunun daralttmasından artık nefes alamaz hale gelmişti..

Burcu bu yeni durumdan hiç hoşnut değildi .alp in gitmesini hiç istemiyordu,yanından ayrılsın istemiyordu.tam alışmışlardı birbirlerine,artık fazla kavga da emiyorlardı,alp daha dikkatli davranıyordu,nereden çıkmıştı bu seminer şimdi.gelecekleri için önemli bir adımdı evet birde çocukları olursa fazladan herkuruşa ihtiyaçları olacaktı..

Alp eşini öperek yola çıktı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder