13 Haziran 2010 Pazar

Yasemin aşık oldu

Yakışıklıymış dedi..kısacık simsiyah saçları, güneşten yanmış esmer yüzü ,siyah kaşlarının altındaki kısılmış gözleri çevreleyen uzun kirpikler..Babasına sarıldı,anasına ve daha orada olan bir çok kişiye.ne kadar seviliyordu ne güzel gülüyor,dişleri bembeyaz....

Yasemin günlerce uzaktan seyretti.hergün onu görmek için yaşıyordu sanki ,gelen gidenleri çok tu kızlarda geliyordu ,çok güzel kızlarr..Aynada kendine bakmaya başladı ,uzamıştı ,birazda kilo almıştı o kızlar kadar güzel değildi belki ama yinede çok çirkinde degildi,daha güzel giyinmeye çalıştı.hergün banyosunu yapıyor şaçlarını sık sık tarıyor ,hele dişlerini belki 30 kere fırçalıyordu onun ki kadar beyaz olmalıydı.Yeğenini aldı gezdirme bahanesiyle bahçe kapısında oyalandı .geliyordu,ilk kez bu kadar yakından görecekti,yaklaştı kapıdan geçerken merhaba dedi...ne kadar sıcak sesi vardı tını oyle etkileyiciki ..yasemin yutkundu cevap veremedi,başını salladı..

Mustafa abinin akrabasımısın burda yaşıyorsun galiba dedi..Cesaretini topladı tiz bir sesle evet..baldızıyım ablama yardıma geldim.
Adım cengiz, senin ..Neslihan..ne sıcak eli var nekadarda yumuşakk hayır sert dedi sonrada acaba seslimi söyledim diye korktu..

O günden sonra sık sık karşılaştılar ayak üstü lafladılar ..Aşk bu diye düşündü O hadi uçurumdan atla dese atlardı .cengiz belki onu komşu kızı olarak görüyordu ,olsundu konuşuyordu ona gülüyordu yaa yeterdi...
İstanbulu nekadar gezdin dedi,hiç dedi ozaman birgün gezelim olurmu seni dolaştırayım biraz ..Dünyalar onun oldu.

Ablası yardım etti hazırlandı beyaz bir elbise giydi topuklu beyaz birde arkası açık ayakkabı.. biraz ruj ve rimel aynada tanıyamadı kendini.ben güzelim dedi güzell..güzel..

cengiz ogün ona hayranlıkla baktı ,dolaştılar küçük bir çay bahçesinde konuştular başından geçenleri bütün samimiyetiyle anlattı,cengiz anlamıştı bu yaşta bu kadar acı ..elini tuttu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder