21 Haziran 2010 Pazartesi

SEHER

Seher annesinin üç üncü babasının ikinci çocuğu olarak geldi dünyaya .Güçlü bir kızdı küçük yaşta sorumluluklarını üstlendi,abisine ve iki kardeşine de o baktı sayılır.Lafını hiç esirgemezdi hatta bazen patavatsız lık ölçüsünde konuşur, kimseden de korkmazdı.Çok çabuk serpildi artist olacak kadar da güzelsin derlerdi görenler kimisi Türkan şoray a benzetirkimi de feri cancel e.herkesten daha büyük gözlere ve kirpiklere ,koyu esmer bir tene,dolgun dudaklara,uzun gece karası saçlara ve dolgun hatlara sahipti. bunu avantaj olarak kullanmadı babasıyla balığa çıktı ,anasıyla pazara .

Seher ergenliğe girdiği zamanlarda istenmeye başladı ,ama oğullar tarafından beğenildi analar hiç tasvip etmedi bu kadar güzel kadın iyi olmazdı başa belaa getirirdi.Babasının o aslan kızıydı ne isterse o olur kimi isterse ona varır kimse karışmazdı .rahat büyüdü istediğiyle konuştu ,ama kimseyi bağenmedi.
Yazın sıcaklarda eskihisar a denize giderlerdi ailecek ,yine toplandılar bir sabah konu komşu, aile, sabah sıralarında kimseye kaptırmadan herzamanki ağaç gölgesine vardılar.örtüler serildi,çay konuldu.gençler denize indi.

Seher kimse mayo giymezken rahatça giydi bikinilerini ağızları açık bırakıp atladı suya..bütün gün yüzdü ,güneşlendi.izlendini fark etmedi o.hoş baksalar ne olurduki ona hep bakarlardı .

Güneşlenirken yüzüne gölge düştü baktı uzun boylu esmer biri parlak dişleriyle tepesinde gülüyor .

Onu ilk o gün gördü kendine çeken bir tarafı vardı,çok daha yakışıklılarını görmüştü .arkadaşlarıyla gezmeğe gelmişlerdi ailesi oldukça varlıklıydı bir site içinde dubleks evleri vardı ,para sorun değildi çalışmıyordu,gerek de yoktu çalışmasına bunları dinledi.niye anlatıyorduki bütün bunları ,her halde etkilemeye çalışıyordu.ayrılama vakti geldiğinde adresini istedi ,vermedi.

Munübüse bindiler toplu halde ,arkalarından arabanın takip ettiğini ,tek seher fark etti kırmızı bir araba,mahaleye kadar izledi onları evlerine girdiklerinde camı açtı seher e el salladı .
O günden sonra sık sık gördü etrafında dolaşmaya başladı .Arabasıyla hava atıyor pahalı hediyeler alıyordu,arkadaş oldular arada buluşmalar öpüşüp koklaşmalar oldu.daha ilerisini istedi ,seher asla dedi eşim olacak kişi bana dokunur.evlenelim dedi takıntı yapmıştı.

İstediler sait in ailesi seher e burun kıvırdı ama mecburen aldılar hoş seher onlara papuç bırakacak cinsten değildi umrundada değildi onu sevmemeleri.Düğün oldu çok güzel bir gelin oldu zengin davetliler bile hayranlıkla baktılar erkeklerin ağzı sulandı kadınlar kıskançlıkla seyretti...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder